}

FILTRE CĂUTARE SELECȚIONATE
CĂUTARE ÎN CELE GĂSITE
GEN
TIP DE ÎMBRĂCĂMINTE
COLECȚII
Pictograme
CULORI
CULORI COMBINATE
Mărimi
COMPOZIȚIE

Rochii

Totul se face la momentul potrivit

De aceea este important să știți cum să alegeți rochia potrivită fiecărei ocazii. Ritmul actual ne impune o tendință care pune mai mare accent pe confort, fără să uităm de stil. Un stil casual ce ia amploare în țara noastră, combinând personalitatea și confortul. Una dintre cele mai bune opțiuni pentru a ține pasul cu ritmul desfrânat al orașului. Perfecte pentru a merge la sală, pentru plimbarea de seară sau pentru a merge la cumpărături. Cu bretele, glugă, scurte, lungi, decoltate, strânse pe corp... și cu o caracteristică ce le distinge, și anume: confortul

Femeia modernă

se caracterizează prin a fi dinamică, feminină și romantică. În timpul zilei își asumă roluri complet diferite. De la a studia, a munci, a practica sport, a petrece timpul cu prietenii și familia.

Rochiile casual sunt alegerea perfecta pentru aceste ocazii informale pe care le întâmpinăm în fiecare zii. Excelente pentru o femeie activă, tânără și modernă. Create exclusiv pentru a vă scoate în evidență silueta însă acordând prioritate confortului. Fără nici o îndoială reprezintă acea tendință a modei care se concentrează mai mult pe tineri scoțând în evidență diversitatea culorilor, variind de la cele mai turbate până la cele clasice precum albul și negrul.

O modă feminină care va da viață dulapurilo celor mai tineri și care pariază pe o feminitate bazată pe bunăstare.