}

FILTRE CĂUTARE SELECȚIONATE
Bodys
CĂUTARE ÎN CELE GĂSITE
GEN
TIP DE ÎMBRĂCĂMINTEVizualizați tot conținutul
COLECȚII
Pictograme
CULORI
CULORI COMBINATE
Mărimi
COMPOZIȚIE

Strong> Un articol de îmbrăcăminte esențial
Pe piață există o varietate de bodys. Se găsesc pe toate mărimile, culorile și modelele. "Body" înseamnă corp în limba română și reprezintă un articol de îmbrăcăminte care este utilizat pentru a acoperi corpul nostru și în special trunchiul. Pot fi fabricate din orice material însă în mod normal sunt din bumbac, o fibră naturală folosită pe scară largă pentru lenjeria de corp, deoarece este o țesătură moale, absoarbe umezeala foarte bine și este ușor de spălat ... Pe lângă faptul că este răcoritor. Din acest motiv, atunci când temperaturile încep să crească, aceste bodys promoționale cu manecă scurtă pe care Roly le produce, sunt alegerea perfectă pentru a proteja corpul bebelușului dvs.


Ce-i mai bun pentru bebelușul dumneavoastră

Sunt de diverse modele, unele pot fi îmbrăcate pe cap, altele pe picioare. Există bodys ce sunt alcătuite din două părți cu închidere între picioare cu nasturi sau capse. Altele, au capse ce se închid în față. Noi le preferăm pe cele cu închidere între picioare deoarece ușurează schimbarea scutecului. Sarcină ce este pe placul atât al părinților cât și al bebelușilor.

Aceste bodys promoționale se caracterizează prin răscroiala mânecii de tip american, o invenție a soldaților americani, de a-și pune lenjeria de corp fără a scoate casca și soluția perfectă pentru a fi dat jos cu ușurință.