}
Descărcați

FILTRE CĂUTARE SELECȚIONATE
Fuste Damă
Afișați filtrele
CĂUTARE ÎN CELE GĂSITE
GEN
iconModel_3

iconModel_4

iconModel_44

iconModel_5

iconModel_6

TIP DE ÎMBRĂCĂMINTEVizualizați tot conținutul
COLECȚII
Pictograme
CULORI
CULORI COMBINATE
Mărimi
COMPOZIȚIE
TIPURI DE PERSONALIZĂRI DISPONIBILE

Potrivită pentru toate gusturile și stilurile
Acest articol de îmbrăcăminte extraordinar, într-o zi, a venit pentru a revoluționa lumea modei, iar acceptarea ei a fost atât de aplaudată, încât a rămas să creeze noi tendințe în mediul femeilor. Aceasta este fusta, unul dintre articolele de îmbrăcăminte pentru femei, ce a atras de-a lungul anilor cei mai mulți adepți.

Simbolizează vârful atracției feminine. Tendința sa a variat pe măsură ce rolurile femeilor în societate au evoluat. Din momentul în care Coco Chanel a atins-o cu bagheta magică, în anii 20, în fiecare an, tinerii și bătrânii o aleg pentru a da forma și stil figurii lor.

"Fustele sunt frumoase. Se așează bine și sunt foarte feminine. Ele fac ca femeile să arate cu adevărat ca femeile " - Carolina Herrera, designer.


Un stil pentru fiecare ocazie și emoție

Roly abordează toate tipurile de fete: cele romantice, cele care au înclinații către țesăturile din dantelă și fustele vaporoase, precum și cele ce își expun tocurile înalte cu o frumoasă fustă de tul. Cele boeme cu fuste lungi colorate și nearanjate. Cele ce țin cont până și de cel mai mic detaliu cu design-ul lor tubular. Cele care își exercită trupul și mintea cu stiluri sportive.

Fuste Damă

0
pd
Outlet collection
0
0
0
0
0